Bericht aan andere henna-artiesten

Ben je zelf een henna-artiest, dan wil ik graag je gegevens noteren om klanten naar jou door te verwijzen wanneer een afspraak bij mij niet mogelijk is.
Wens je dat ik klanten naar je doorverwijs die om henna vragen, dan wil ik je vriendelijk vragen om mij een e-mail door te sturen naar info@hennatreasure.be met de volgende gegevens:

  1. Je naam (of pseudoniem), woonplaats en provincie (straat en nummer hoeft niet), en hoever je eventueel wenst te reizen om henna te doen bij klanten.
  2. Je telefoonnummer en/of emailadres.
  3. De henna die je gebruikt, namelijk alle ingrediënten wanneer je zelf je henna maakt, of het merk en de ingrediënten van voorgemixte hennatubes die je gebruikt.
    Henna-artiesten die producten gebruiken zoals "zwarte henna", terpentijn, white-spirit of andere schadelijke producten, hoeven zich niet bij mij aan te melden.
  4. Eventueel de prijzen (of een schatting) van je diensten.
  5. Een aantal foto`s van henna die jij zelf geplaatst hebt (wees eerlijk!), waarvan de hennapasta er al af is en de tekening op de huid reeds mooi donker is geworden. Wanneer je hennaproducten van mijn site gebruikt (of in de toekomst zeker zal gebruiken), mogen de foto`s ook met de hennapasta nog op zijn.
  6. Eventueel hoeveel jaar ervaring je reeds hebt met henna.
  7. Eventuele andere zaken die je wenst te vermelden, zoals website of blog, andere gegevens,...
  8. Eventueel BTW-nummer, zodat ik bedrijven en scholen naar je kan doorverwijzen, want die vragen gewoonlijk een factuur.

Je gegevens worden enkel intern gebruikt door mij om klanten naar je door te verwijzen, die dan vervolgens zelf contact met je opnemen voor een afspraak.
Je gegevens worden nergens op de site of elders publiek geplaatst. Wens je niet je eigen naam en verblijfsadres door te geven, dan hoeft dit niet, je stelt je eigen privacy-niveau in. Ik wil enkel de stad weten waar je woont en hoever je eventueel wenst te reizen voor klanten, zodat ik geen mensen naar je doorverwijs die te ver van je wonen.
Zijn er nog andere voorwaarden die je wenst te stellen, laat dit dan gerust weten en dan bespreken we deze verder.

Verder blijf je zelf verantwoordelijk voor de producten die je gebruikt en de diensten die je aanbiedt. Ik ben hier in geen geval voor aansprakelijk, en dit laat ik ook aan de klanten weten.

© 2010 - 2024 hennatreasure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel