Kostprijs en afspraak

Wat kost het?

Ik lever prachtig kwaliteitswerk af en volledig op uw wensen afgestemd. Ik haast me niet om snel iets te tekenen, ik heb steeds oog voor de fijnere details. Dames zijn bij mij aan het goede adres voor als het iets beter dan gemiddeld moet zijn. U hoeft geen genoegen te nemen met mindere kwaliteit voor uw trouwfeest of andere speciale gelegenheid, waar perfectie nagestreefd wordt.

Ik ontvang geen mannen meer thuis, dit uit persoonlijke overwegingen. Mannen die graag een henna tattoo willen (bijvoorbeeld op de arm) bedien ik wel nog op openbare gelegenheden. Houd hiervoor mijn kalender in de gaten of vind mijn Facebookpagina leuk om automatisch op de hoogte te worden gebracht van opkomende evenementen waar ik aanwezig ben.

PER TEKENING:
De stijl van tekening is volgens uw wens: zowel traditioneel als modern is mogelijk. U kunt kiezen uit de vele voorbeelden uit mijn map die ik bij elke afspraak meebreng, of zelf een afbeelding online uitzoeken.

De prijs van een hennatekening is gelinkt aan de hoeveelheid werk dat er aan is.
In mijn map vol met voorbeelden staat overal de prijs bij vermeld. Er is voor ieders budget wel iets te vinden.
Familie en gasten van een bruid bedien ik ook, henna kan ook bij kleine kinderen en zwangere vrouwen.

U kunt ook zelf voor een afbeelding zorgen. Afbeeldingen van de gewenste tekening (of een link naar een afbeelding online) kun je doorsturen naar info@hennatreasure.be of sturen via whatsapp 0498244695 of via facebook/instagram bericht, met eventueel vermelding van de gewenste grootte als dit niet duidelijk is op de afbeelding, zodat ik je meteen een prijs kan opgeven.

UURTARIEF:
Wil je graag dat ik henna kom doen op een feestje of gelegenheid voor een vast bedrag per uur, dan is dit ook mogelijk.
Prijzen voor afspraken:
- Eerste twee uren samen (het minimum): €150
- Per bijkomend begonnen uur: €75. 
Het uurtarief is een ideale regeling voor feestjes of gelegenheden waarbij de gasten onbeperkt henna kunnen laten plaatsen binnen de afgesproken uren. De tijd loopt vanzodra ik ter plaatse ben en klaar ben om te beginnen (niet eerder dan het afgesproken startmoment tenzij anders overeengekomen), en eindigt op het eveneens afgesproken einduur. Alle materialen inbegrepen.

Verplaatsingskosten worden aangerekend volgens de officiële huidige kilometervergoeding.

Voor bedrijfsfeesten of grote evenementen: contacteer me voor een offerte.

WORKSHOPS:
Op aanvraag kan ik workshops henna komen geven, op scholen, bedrijven, bij particulieren thuis, themadagen, enz.
Wat houden deze workshops in:
- Uitleg over henna en oorsprong, gebruiken, tradities, modern gebruik.
- Info en waarschuwing over schadelijke zwarte henna.
- Maken van hennapasta en henna cones.
- Oefenen met henna op papier en/of op jezelf/anderen, waarbij de techniek kort uitgelegd wordt.
- Henna tattoo`s die ik bij de deelnemers plaats (als daar vraag naar is).

Een workshop op verplaatsing van 2u kost per deelnemer €40 (minimum 5 deelnemers).
Een workshop van 3u kost per deelnemer €60 (minimum 5 deelnemers). Bij deze langere workshop wordt dieper ingegaan op de verschillende stijlen hennatekeningen en worden de tekentechnieken verder ingeoefend met extra oefeningen op papier.
Vanaf de 11e deelnemer wordt slechts de helft van de prijs gerekend.
Per workshop zijn er maximum 20 deelnemers toegelaten.

Indien u een kortere workshop wenst of een workshop mer minder dan 5 of meer dan 20 deelnemers, dan kan u uw wensen doorgeven en kunnen andere afspraken gemaakt worden. Contacteer me op info@hennatreasure.be met uw specifieke wensen voor een offerte.
Persoonlijke lessen om professioneel te starten (inclusief tips voor contact met klanten) kunnen ook besproken worden.

Scholen: de tarieven voor workshops in scholen (lager, middelbaar, hogeschool) zijn dezelfde als de uurtarieven (zie hierboven), en dus voordeliger dan de normale workshop-tarieven. Per aparte workshop (ongeacht de duurtijd en de grootte van de groep) wordt wel een bijkomend bedrag van €20 aangerekend voor materiaalkosten, zoals kopijen, kleine hennatubetjes voor de leerlingen,...

ALGEMEEN:
Binnen Gent en omgeving vraag ik geen vervoersonkosten terugbetaald, daarbuiten wel. De kilometers worden volgens de huidige officiële tarieven verrekend vanaf mijn adres in Gent, gebaseerd op de berekeningen van de routeplanner.

De hennamaterialen zijn in de kosten inbegrepen en voorzie ik altijd zelf. Ik ben er namelijk op gebrand om er altijd zeker van te zijn dat de gebruikte producten 100% natuurlijk en veilig zijn en de gezondheid geen schade toerichten, en ik ben gewend er mee te werken waardoor het werk ook goed vlot loopt. Het welzijn en de gezondheid van u als klant is voor mij van groot belang.

Een factuur kan op aanvraag.

Een afspraak maken:

PLAATS VAN AFSPRAAK:
- Bij mij thuis: dit kan vanaf €10.
- Op verplaatsing in Gent: vanaf €75, geen verplaatsingskosten.
- Op verplaatsing buiten Gent: vanaf €150, verplaatsingskosten: volgens de officiële kilometervergoeding tarieven vanaf mijn adres in Gent.

Ik reis binnen gans Vlaanderen en eventueel daarbuiten, volgens wat mogelijk is en in verhouding met de gewenste opdracht. U mag me altijd contacteren met vermelding van uw adres en wat uw wensen zijn, dan zie ik wat binnen mijn mogelijkheden ligt. Indien nodig kan ik u eventueel doorverwijzen naar een andere henna-artiest(e) dichter in uw buurt.

Tijdstip van afspraak:

Een afspraak voor henna is mogelijk door de week en in het weekend, overdag en in de avond (tot 21u of in sommige gevallen ook later), afhankelijk van mijn beschikbaarheid in mijn agenda.
 

DOORVERWIJZINGEN:
Wil je graag henna op een moment dat mijn agenda al reeds is volgeboekt of op een plaats die voor mij te veraf gelegen is, dan kan ik je eventueel doorverwijzen naar een andere henna-artiest(e).
Ik neem geen verantwoordelijkheid voor de prijsverschillen die zij aanrekenen, voor de producten die zij gebruiken, of voor de kwaliteit van hun hennatekeningen, hoewel ik wel mijn best doe om je door te verwijzen naar iemand die goede kwaliteit levert. Als ik weet heb dat iemand producten gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid, dan verwijs ik niemand meer door naar die persoon. Maar ik weet ook alleen maar wat de personen mij doorgeven of wat ik van klanten hoor, dus ik kan niets garanderen.

© 2010 - 2024 hennatreasure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel