Over mezelf

Mijn naam is Nele Coolen.
Als kind heb ik altijd veel en graag getekend. Ik heb een aantal jaar academie gevolgd op woensdagnamiddagen. Dat was altijd iets waar ik naar uitkeek.
Ik heb een aantal jaren later mijn tekentalent gebruikt om te studeren aan de Sint-Lucas hogeschool in Gent, richting vrije beeldende kunsten, optie grafiek. Dat was een 4 jaar durende voltijdse opleiding.
Ik heb er mijn diploma "Meester in de Beeldende Kunst" behaald.

In het laatste jaar van mijn studies, in 2005, heb ik via een vriendin henna leren kennen. Ik heb er me daarna in verdiept, en heel veel opzoekwerk verricht en hennareceptjes en tekeningen uitgeprobeerd. Mijn zussen en enkele vriendinnen speelden met veel plezier proefkonijn.
Al gauw was ik zo goed dat mensen naar mij begonnen te vragen voor henna op trouwfeesten.

In het voorjaar van 2009 begon ik henna aan te brengen op kaarsen, hout en glas. Voor het glas ben ik vrij snel overgestapt naar vaatwasbestendige glasverf, omdat dit duurzaam is en bruikbaar voor echt gebruiksglas, zoals bijvoorbeeld theeglaasjes. Nu gebruik ik geen henna meer op glas.

In september 2010 heb ik dan eindelijk mijn ondernemingsnummer aangevraagd en ben ik begonnen als zelfstandige in bijberoep. Wie droomt er nu niet van om van zijn hobby zijn werk te maken?
Een goeie maand later lanceerde ik mijn website met webwinkel. Hier worden geregeld nog nieuwe producten aan toegevoegd, ik probeer af en toe eens nieuwe materialen en kleuren uit. Ik werk nu bijvoorbeeld ook met acrylverf op hout en wenskaarten.

In de toekomst blijf ik nog evolueren en nieuwe dingen uitproberen. Dit zal ook merkbaar zijn aan de website, die mettertijd steeds verder zal uitgroeien.
Als je mijn Facebook pagina www.facebook.com/hennatreasure leuk vindt, dan word je telkens als eerste op de hoogte gehouden van activiteiten en nieuwe producten.

Gegroet en misschien tot gauw?
Nele Coolen

© 2010 - 2024 hennatreasure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel